Serviceaftale

Service før, under og efter

Det betyder meget for os, at du som kunde føler dig tryg. En stor del af beslutningen om investering i et varmepumpeanlæg er den sikkerhed i at få den bedste service både før, under og efter installationen

Vælg en løsning til dit behov

Landsdækkende service

Vores varmepumper er hovedsageligt produceret i Danmark og Sverige, og er derfor tilpasset til det danske klima. Men fejl kan opstå, og derfor anbefaler vi, at du ved tegner en serviceaftale ved køb. Med serviceaftalen får du blandt andet fem års totalgaranti på din varmepumpe, og du får et hold af vores egne, veluddannede teknikere med mange års erfaring med netop vores pumper til din rådighed, skulle der opstå problemeer. De laver ikke blot det lovpligtige, årlige serviceeftersyn.

Luft/vand varmepumper

Det mest populære valg

  • Totalløsning til boligvarme og brugsvand
  • Effektive og lydsvage bedst-i-test modeller
  • Installationstid 1-2 dage
  • Mærker: Bosch, Vaillant, DVI og Vølund

Komplet løsning fra

85.900 kr.

Udbetaling 0 kr. Ydelse: 686 kr./md

Jordvarme

Giver den højeste effektivitet

  • Totalløsning til boligvarme og brugsvand
  • Vandret anlæg eller lodret boring
  • Installationstid: 2-3 dage
  • Mærker: Bosch, Vaillant, DVI og Vølund

Komplet løsning fra

116.900 kr.

Udbetaling 0 kr. Ydelse: 919 kr./md

Energilån og fordelagtige betalingsordninger

Når du køber en varmepumpe–installation gennem Green-Tjek vælger du selv, hvordan du vil betale. Du kan betale hele beløbet via et af vores lavrente energilån, du kan betale hele beløbet kontant, eller du kan kombinere energilån og udbetaling i det størrelsesforhold, der nu passer dig bedst.

Kontakt os

Fleksible serviceaftaler

Med en varmepumpe-løsning fra Green-Tjek har I valgt en driftssikker kvalitetsløsning, der giver jer grøn varme og en fuldt optimeret varmeøkonomi i mange år frem. Med en serviceaftale får I herudover det lovpligtige eftersyn, vedligeholdelse og support, der er afpasset til jeres behov.